top of page

Dušo, kojeg si pola?

Zavaravamo se, da ne razumemo druge, jer su "suprotnog" pola.

Fizički svakako delimično jesu. Kažem delimično, jer i fizički, muško i žensko telo imaju više sličnosti nego razlika. Isti broj očiju, ušiju, isti raspored većine unutrašnjih organa, jednak sastav krvnih elemenata, istu neuralnu strukturu...

Ali ako razumemo, da tu masu mišića, kostiju i raznih drugih tkiva, pokreće životna sila, koja je poreklom iz istog izvora, tada nam postaje jasno da je suština jednaka. Da duša nema pol.

PEAT SPIRITUALNA TEHNOLOGIJA
Tamara Galonja Coghill

Ne možete sa istog izvora natočiti dve čaše različite vode, iako ih točite u različite čaše!


U dualnom matriksu (materijalnom svetu), duše odnosno delići svesti su izloženi različitom programiranju i uglavnom ga prihvataju, jer je način postojanja u ovoj dimenziji.

U dualnom matriksu moraju postojati suprotnosti, polariteti, jer iz igre njihovih naboja, tzv. pluseva i minusa, isti taj matriks dobija energiju.


U stvarnosti, ko sme da je vidi, sve duše su delovi Jednog, kojem teže da se vrate. Tu jednost u matriksu postižu spajanjem (integracijom) "suprotnih" naboja - "suprotnih" polova. Ali duša istinski ne zna šta je pol.


Setite se toga sledeći put kad kažete da ne razumete muškarce ili žene 😊 biće vam jasno da je to samo izgovor, koji koristite, jer nemate nameru da uložite energiju u upoznavanje duše pored sebe 💗

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page