top of page

NEKA ISKUSTVA KLIJENATA

Kiki2_edited.jpg

Kristina Uhelji

Makeover Academy co-founder, diplomirani ekolog i makeup artist

Doživela sam izuzetno iskustvo. Iako sam osoba, koja se trudi da bude u kontaktu sa svojim emocijama, nikada do sada ih nisam proživela takvim intenzitetom.
Već nakon prve seanse Dubokog P.E.A.T.-a, osetila sam uzemljavanje

Alex_edited.jpg

Alexander Branco Galonja Coghill

student Kompozicije, Akademija umetnosti, Novi Sad

Tamara jeste stvarno ambiciozna i posvećena u ovome što radi. Kad je seansa u pitanju, ne geda na sat i fokusirana je na postizanje cilja. Mnogo mi je pomogao i njen rad i njeno strpljenje.
I, da, ona jeste moja majka, što nam tokom seansi nije nimalo smetalo, jer je spoj profesionalca i brižne osobe, kakva je i u svakodnevnom životu.

%C5%A0tuka_edited.jpg

Tamara, volim te!
Pustila si me da se "rastavljam" i "sastavljam", pritom budno pazeći na mene, dok sam se suočavala sa mnoštvom strahova, onih za koje osećam da nisu moji i da mi ne pripadaju. Bila si sa mnom u nekim tajnim sobama moje podsvesti i potisnutih sećanja i emocija, i ja sam znala da ćemo u njih pustiti svetlost. Već nakon prve seanse, prijateljica sa kojom sam se čula telefonom, rekla mi je: "Ti zvučiš sasvim drugačije!". 

Kristina Todorović

master profesor srpskog jezika i književnosti

Jarmila3.jpg

Jarmila Juricova Stupavska

profesor Solfeđa i Teorije muzike

Najiskrenije i najtoplije preporučujem Tamaru, kao osobu izuzetne intuituvnosti u radu, posvećenu  klijentu, dok istovremeno zadržava fokus i tempo, ne dozvoljavajući da skliznem sa rute putovanja u srž svog ja. Mnoštvo malih okova steže svakog od nas, a ja se svojih oslobađam i zbog toga sam veoma srećna.

Ljupka_edited.jpg

Fobije su kao tamni oblak, koji se kreće tako da je uvek iznad vas. Osetite se zarobljeni u senci koju stvara. Tamara je, u neobičnoj seansi, potpomognutoj sklopom neverovatnih događaja koji su se dešavali oko nas, uspela u onome u čemu drugi nisu - ja se konačno osećam slobodno. Ne zato što mi je ona tako rekla (ona tokom seanse zapravo ništa ne sugeriše i ne deli savete !!!), nego zato što me podsticala da se suočavam sa sobom, da prihvatam i sebe i svoje emocije, istovremeno "držeći za ruku moju dušu", ohrabrujući je da ne posustane.

Gabi_edited.jpg

Tamara je neverovatna!
Vodila me kroz prostranstva u mojoj duši, podsvesti, u koja nisam smela ući sama, već sam ih držala "pod ključem".
Uvidela sam da je u redu osećati i tzv. "pozitivne" i tzv. "negativne" emocije i da me one ne definišu. Srela sam se sa sobom u podrumu svoje podsvesti i uvidela da mogu voleti sebe bezuslovno.

Jandrić.jpg

Svi prolazimo kroz emotivne padove, koji nas uznemire, rastuže, rasplaču ili jednostavno otežaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti. PEAT terapeutska metoda je bila za mene novost. Kako je rađena na daljinu, preko Skype, nisam očekivao previše.
Međutim svaki put, nakon tretmana, bio sam iznenađen efikasnošću. Snažni emotivni naboji sue nestajali ili ostajali u značajno umanjenom obliku.
Zato iskreno preporučujem svima koji sami ne mogu skinuti svoj emotivni teret.

Iva.jpg

"Srećni su oni koji umeju da vole" . 
Život mi je doneo velika iskušenja , od smrti voljene osobe do ozbilje bolesti koju sam pobedila. "Pobedila" za porodicu i okolinu, uz širok lažni osmeh , ali na ličnom i duševnom daleko od toga. Traume,  i one veće i one "suptilnije"  uzimale su danak mom JA sve više i više me pretvarajući u osobu koja pati i postavlja previše introspektivnih pitanja, na koje ne postoje odgovori. Taman kada sam mislila da je moje novo JA tužno, uplašeno i osuđeno na večno osvrtanje iza sebe, moja prijateljica Tamara predložila mi je metodu PEAT. Bez razmišljanja prihvatila sam i potpuno otvoreno krenula sa njom na to putovanje. Naravno, doprinos mojoj otvorenosti je inače bezrezervno poštovanje i poverenje koje imam prema Tamari. Na mom putu, uz njenu pomoć, bez uobičajenog nedostaka vazduha i neke nelagode koje preživljavam, kada su u pitanju terapije emocija, došla sam do samootkrovenja. Da, možda velika reč, ali veliki je i uspeh. Shvatila sam, da su neke tuge tu zbog mene same i da samo ja mogu da ih promenim, drugačijim gledištem na njih . Oslobodila sam se strahova, putujući metodom kroz hodnike prošlosti, bez nametanja tuđeg mišljenja, i sama našla svoje lepo JA. Naučila sam da volim sebe.

Mili%C3%84%C2%8Dica_edited.jpg

Nakon prvog tretmana osetila sam znatno olakšanje. Promena misli, psihičke tenzije i svojih osećanja. Razbilo mi je blokadu, koja me je sprecavala da ostvarim svoje ciljeve. Nikada nisam doživela svoje emocije tako snažno i autentično, kao tokom PEAT tretmana.
Tamara Galonja Coghill ovom metodom zaista poboljšava kvalitet života. Najjasniji indikator poboljšanja kvaliteta mog života je oslobađanje od napona, koji u meni dugo vremena postoji.

Ljupka Žunić

beauty artist

Gabriella Wissinger Milutinović

pedagog

Dragan Jandrić

dipl.ing. mašinstva, projektant, Wels, Austrija

Iva Davidovič

dipl. pravnik, viši trener košarke

Milica Krstić

diplomirani ekolog

bottom of page