top of page

Moj spoznajni put je išao neobično - prvo sam naučno dokazala da smo energetska bića, a onda sam se našla stešnjena granicama prirodnih nauka, koje nisu dozvoljavale postavljanje daljih pitanja.

Profesionalno o meni

Prof Dr Tamara Galonja Coghill

Prof Dr Tamara Galonja Coghill,

Trener Spiritualne tehnologije

Doktor bioloških nauka u oblasti kvantne biologije i suptilnih energija, endogenih (unutrašnjih) polja i uticaja egzogenih (spoljašnjih) polja na živa bića (eksperimentalni deo doktorata rađen šest godina u istraživačkoj laboratoriji u Velikoj Britaniji, odbranjen na Prirodno-matematičkom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu 2005. godine).
Nakon što sam naučno dokazala, da smo energetska, elektromagnetska bića, koja funkcionišu na osnovu specifičnih vibracija, rezutati su objavljeni kao naučni rad u visoko rangiranom međunarodnom naučnom časopisu (podaci i link u dnu teksta).


Svesna da smo energetske emanacije, čije se fizičko postojanje, kao i emocije, asocijativna ponašanja i misli, sastoje od frekventnih oscilacija i vibracija naših polja, morala sam istražiti dalje. I dublje. Ispod tela, ispod organa i tkiva, ispod ćelija, ispod svesti.

Istraživanja i rad u oblasti energetske psihologije su logičan nastavak mojih istraživanja i rada u oblasti energetske biologije, jer je svaka osoba celina i jedinstvo materijalnog i nematerijalnog. 

Zbog toga sam krenula da učim dalje i dublje. Neki od nas su prosto rođeni znatiželjni.

Najnovije u medijima

Wannabe_edited.jpg
WANNABE
MAGAZINE
Dobri vuk_edited.png
Flow summit 2022_edited.png

Privatno o meni

Ja sam Tamara. Tako sam rođena.

Kasnije sam mnogim ljudima postala mnogo toga različitog.

Roditeljima kćerka, sinu majka, suprugu supruga, kućnim ljubimcima ljubimica, nekome komšinica, nekome prijateljica, koleginica, profesorka, mušterija, klijent.

Obišla sam dobar deo sveta, istražujući prirodne fenomene i zaključila da, koliko god oni bili različiti, ljudi su svuda suštinski isti, u srži nežni i krhki, dragi i željni pažnje i dobrote.

 

Često strepe od toga da će biti procenjivani, osuđivani i, ono najgore, ocenjeni kao nedovoljno dobri. Tada se trude da budu kao većina, da hodaju i pričaju kao većina (malo li je sajtova koji nas uče kako se stoji, ulazi i izlazi, da bi se postigao efekat samouverenosti). Trude se da se prave da misle kao većina, trude se da se oblače kao većina, da budu viđeni na mestima koja većina smatra popularnim, kupuju ljubimce koji, ako već nisu egzotični, treba da budu barem in

Pritom prigušuju boje svoje duše. Svoje prave boje.

A ja, kao što rekoh, ja sam Tamara. Rođena sam voleći živa bića. Uključujući sebe. 

Ne postoji nijedan razlog da to menjam.

Tamara Galonja Coghill

Coghill, R. and Tamara Galonja-Coghill (2000): Viability of Human Lymphocytes exposed to Endogenous Electric Fields of the Donor, Electromagnetic Biology and Medicine, Informa Healthcare, Jan 1, 2000, Copyright © 2000, Informa Healthcare,  doi: 10.1081/JBC-100100295, ISSN: 1536-8378, Vol. 19, No. 1 : Pages 43-56,
h
ttp://informahealthcare.com/doi/pdf/10.1081/JBC-100100295).

bottom of page